GEMEENTEBLADGemeente Bergen op Zoom - Extra lange weekendafsluiting tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Zoomland (richting Rotterdam)

Bekendmaking voor Verkeer | Organisatie en beleid in Bergen op Zoom

Geplaatst op Lokaalnieuwshoogerheide.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen hoogerheide
  2. GEMEENTEBLADGemeente Bergen op Zoom – Extra lange weekendafsluiting tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Zoomland (richting Rotterdam)

Verkeer | Organisatie en beleid Oude Postbaan Bergen op Zoom Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Bergen op Zoom

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 in de richting van Rotterdam. Hierdoor is vanaf vrijdag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 8 juni 05.00 uur de A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Heb je vragen of opmerkingen? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Je kan ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Unknown

 Lokaalnieuwshoogerheide.nl Redactie

Lokaalnieuwshoogerheide.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Hoogerheide. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.