WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Holleweg-Spoorbaan te Hoogerheide.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwshoogerheide.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen hoogerheide
  2. WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Holleweg-Spoorbaan te Hoogerheide.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Aanvraag ontvangen op 21 april 2023 met registratienummer 0652636748 voor het graven van nieuwe voortplantingswateren (poelen) voor prioritaire amfibieën (knoflookpad, boomkikker, kamsalamander en anderen) waarvan één in beschermingszone B van de primaire waterkering DWK00068 (P0.1 - Buitendijk Caters- en Karelpolder) ter hoogte van de Holleweg-Spoorbaan te Hoogerheide.Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.Breda, 28 april 2023

Unknown

 Lokaalnieuwshoogerheide.nl Redactie

Lokaalnieuwshoogerheide.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Hoogerheide. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.